Categories:

El Bruno ja ha fet 1 any!

Tornant de l’hospital amb el nyanyo al nas. I com que ens maregem amb el taxi, tornem amb autobús!
1 I al dia següent, agotada encara de la nit anterior… la lola MAI s’adorm al sofà.2

celebrant el cumple d’un any del bruno a urquinaona.
3encara no sabem bufar tant fort com la lola 😐
4 5 els regals.6 l’hamburguesa, un dels seus favoritos de moment. és bastant carnívor el bruno…7 i a vegades no em deixa ni acabar de cuinar!8 9 amb l’eulàlia.10 el nostre carrer, granja.11agafant energies per la patinada de sant antoni patina.
12 13 i el bruno, també.14 amb el long.15 i el bruno amb el plàtan.16 la cursa, que només vam fer 100 metres, però va estar bé 🙂 nota pels anys vinents: la cursa familiar surt a l’hora que diu el paper!17 18 a la fira de sant antoni a las camas elásticas especials.19 20 fent amics.21 a la biblioteca amb la maite.22 la meva buci nova 🙂23 tornant a celebrar el cumple del bruno a balsareny.24 25 ara ja sap dir que té 1 any. que abans quan li deies quants anys tens, et feia un petó.26 i la lola també té regals: el chip i el chop.27 un medidor de vinil pel bruno.28 29 i un kit per fer ninots amb pedres per la lola.30 pare i filla menjant arròs vermell a balsareny.31 i de postres, maduixes.32 el matí següent, el bruno una mica tirat… el correfoc el va despertar per la nit, i es va llevar tot cagat… mala nit pobret.33 34 35 emprobant-nos la disfressa de caputxeta, de moment, blanca. atenció a la seqüència. bruno s’acosta.36 la lola intenta apartar-lo…37 i com que no s’aparta….38 però a vegades li dóna petons. sort que és fortot.39 quan arribem, el caos regna a balsareny.40 mirant la cavalcada dels traginers.41 aixafant el cap del bruno…42 pintant la caputxeta!43 44

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *