Categories:

tanquem l’estiu, obrim la tardor

esmorzant a parlavà mentre les nenes dormen.

1 2 jugant als piuets+teletubbies=10 minuts per la mama per fer el dinar.3 al sorral de fonolleres ens hi hem passat moltes hores.4 5 6 i a la piscina unes altres tantes.7 8 al llobet de la bisbal, amb el ritual final de jugar al futbolin que et regala 2 pilotes de goma quan acaba.9 i al aquadiver! la lola, ja es pot veure que s’ho va passar estupendament.10

la lola va pujar sola a tots aquests tobogans! el zigzag blau, rosa i blanc, l’spirotub. i amb el bruno a la infantil i al temple. el el bruno no volia fer la migdiada al parc. anava dient: ‘mi no, gaan’. en aquest, el zigzag blau, al francesc li van caure les ulleres i tot!

i això és el què passava a les 7 del vespre…

11 i com no, una mica més de piscina per acabar el dia.12 el ritual d’anar a tirar la basura i de passejar el duc a la nit abans d’anar dormir.
14 no recordo per què feia aquesta cara…15 el llibre favorit de la piscina de balsareny: l’os bru i les abraçades.
16 vistes de casa de balsareny.17 a les golfes.18 la festa de cumpleanys de la naomi el dia abans de començar el cole, l’11 de setembre.19 20 21 22 i el primer dia de cole van entrar juntes les 4 amigues: la lila, la lola, la lula i la naomi.23 24 i el bruno a tornar-se a acostumar amb la maite.25 amb el què s’està convertint la boqueria.26 al parc tronja amb la naomi.27 a la biblioteca amb la maite.28 al parc amb la maite.29 i el cap de setmana, al camí del cel. és la part de dalt del tibidabo, que hi ha els tobogans (gratis) i les atraccions més familiars del tibidabo per 7/12 euros segons nens entre 90 i 120 cm/adults (o algo similar).30 31 32 33 34 35 36 37 hi ha una sala plena de legos!38 39 la noria.40 l’avió (hi ha moooolta cua…)41 42 el carroussel.43 44 i a veure els gegants al museu marítim, que és tradició. aquí fent el segon esmorzar esperant al guillem i l’adrià: van pulir-se entre els 2, 2 entrepans de pernil! ni que els matéssim de gana!45 a la plaça del pi coneixent a l’elisenda petita.46 47 reciclant el confetti.48 49 la lola va voler ensenyar al guillem i l’adrià el seu cole. un altre dia anirem a veure el seu al parc de l’oreneta.50 51 i a dinar amb l’àvia al viena.52 recent llevat.
53 amb l’andrea!54 jugant a bàsquet.55 sopant una de les primeres sopes de la temporada.56 berenant.58 eixugant-se del què serà probablement l’últim bany de la temporada.59 al columpio.60 el duc.61 i a revisar el nostre geocache: de fonolleres a parlavà. des que el vam posar que l’han trobat 3 persones!62 hi hem anat en bici.63 i tots els tresors estaven tal i com els vam deixar. encara ningú no havia fet cap intercanvi.64 i de tornada a ara sí l’últim bany i un vermut (que han acabat sent 2 pots d’olives).65

2 thoughts on “tanquem l’estiu, obrim la tardor

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *