algunes tardes després del cole, anem a kaburi a jugar. aquest cop als colonos del catán junior. i als animals. el projecte del segon trimestre de p4, la classe dels flamencs. la família pintada per la lola. els dilluns després de l’extraescolar d’anglès, la plaça de SFN està buida i molt fotogènica. jugant amb l’Uli. la setmana de carnestoltes. a viader. aquí encara vivíem a gràcia. la perruca de colors. i la rua. el ball de la tarda. esperant que la lola surti d’anglès. i al parc dels columpios baixets fent temps.

 

pels matins, algun dia el bruno acompanyava la lola al cole, quan encara no anava a la guarde, però ja di que vivíem a avinyó. i volia entrar a cole amb els nens. esperant que surti la lola del cole. al pati llimona. jugant al pilla pilla amb el seu futur compi, el martí. el pastís de cumpleanys. vols? la maldita finestra. i al pati llimona un altre cop. de colònies. i algun divendres, en comptes del pati llimona, anem a casa a jugar. mirant un venedor ambulant del carrer. avui plou. amb la la naomi. amb la lila. la botiga de juguines del carrer banys nous, que aviat tancaran. a verue què hi posen. la meva aposta: un alehop. les 8:09 i dormint encara… quina por fa aquesta cara. i a més, no funcionava l’ascensor. i per la tarda, al kaburi. ja és maig i fa calor. el nen de les abraçades. 
amb l’oskar.

jugant amb el lluc.

la lila. de camí a la guade, primer el bruno i després la lola. els dijous, és nova tradició que l’àvia va a buscar el bruno.

què li passava al daniel?
VIDEO

la festa major del cole. amb la cursa a primera hora.

amb el clàssic pintacares.

aquest dia està permès banyar-se a la font. i després, tots a dinar a casa. pizza para 20. les sortides de l’escola. el dia que s’han de portar flors i després venen amb un ram de flors diferentes. a vegades la plaça té una llum especial, aquest cop amb les flors dels arbres.
la festa de pares preparant-se. cap a l’aniversari. ja més avançada la preparació. shorts. eñs favorits del francesc. pares i mares. la camisa és una còpia de l’original del magnum! ja de recolllida. a la sortida de l’escola. el frisbie!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *