Categories:

fonolleres alone

després que els amics del cole de la lola hagin tornat a la rutina, nosaltres encara estem uns quants dies per aquí. dimarts, com airebé cada cop que anem a la bisbal, visitem les voltes amb o sense vermut i saludem a l’eulàlia mentre el bruno dóna voltes, literalment. ho haurà entès malament?

les voltes. l’empordà està ple de llaços grocs. el jardí del què va ser la casa de la família fina a la bisbal, ara és la terrassa d’un bar.
des que van vendre’s ‘la casa’, se n’han fet 20… realment, ja ho va dir el comprador: ‘en faré conilleres pels castellans’.  el call l’església de la bisbal. la plaça major. una drogueria autèntica, com diries tu, eulàlia 🙂 a veure quan triga tot això a gentrificar-se. la casa dels fina de la carretera. el daró, aquest cop amb llacets grocs.

el bruno adormint-se al columpio.

el bany del dia.

¿qué estará tramando? basura time dimecres aventurero. preparats per l’excursió? veieu el castell de dalt a la dreta? si? doncs allà que anem! dels 5, quants hi vam arribar? s’accepten apostes. feia pujada i molt de sol. no molta calor per sort. descansant en un banc de pedra pel camí. el castell es veia petiiiit petit, tot i que a ells els hi dèiem que ja estàvem arribant. l’últim tram. reposant energias. la lola sempre al davant, buscant la ralla blanca i vermella que senyalen el camí. observant el païssatge. descansant a l’ombra. i tachán! arribats al castell però només 3… el fèlix i jo ens vam quedar a la creu a menjar.

fa patir aquesta foto. la resta de la muntanya que diuen que de perfil té forma de bisbe estirat. ja de baixada. la ginesta. les selfies del camí. el mocador de la laia va anar molt bé!

i la tarda a passar el rato per la casa. secretitos.

i dijous, a empúries. platja i xiringuito.

de tornada al cotxe. 

4 thoughts on “fonolleres alone

  1. Está molt be el recorregut per La Bisbal i el castell suposo que es el de Montgri una bona excursió. demá en parlem.

  2. A Lola de repente se le ha puesto cara de más mayor!

    Ulises dice «qué morro! Fueron a la playa!»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *