Categories:

les conseqüències de tancar macarella als cotxes

dijous volíem anar a cala en turqueta però a les 11 ja estava ple el pàrquing, així que vam repetir son saura. és el què té que no es pugui anar a macarella. aquest cop amb sol i sense massa vent. quan arriben a la platja són nens feliços. que no falti el neoprè. i el fèlix i jo, sota el parasol. la passarela que creua la platja per anar a es talaier pel camí de la costa, el llarg. ara ja no es pot passar pel que creua per dins, el curt, per tant, impossible anar-hi a les 12 amb 3 nens. un altre any serà. i repetim el dinar a la susy de son saura. la iaia del carrer. i al final del dia, el bruno agotat i amb ferides als peus.

One thought on “les conseqüències de tancar macarella als cotxes

  1. Molt be un dia mes. No m’ha estranya que el Bruno acabi agotat pero val la pena i demá torna a comensar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *