Categories:

slow travel it is

a les 5:30 del matí el sol ja està així. per sort, ells es van llevar a les 8:30 aquest és el backyard comunitari de la casa, després i tornem, que només havíem anat a investigar què hi havia: piscineta amb parasol, joguines, i les bicis aparcades de tots els veïns. el nostre destí d’ahir va ser Harbour Bath – Islands Brygge unes piscines fetes de l’aigua del canal. un solaco que pegava (33 graus vam arribar ahir) i una gentada de por, però a la piscina dels nens, encara s’hi podia estar.  suposo que si vas sense nens, et pots posar per tota la vora, que hi ha plataformes per prendre el sol i tirar-se a l’aigua i escales per pujar. això si, res d’ombra.  vam estar una estona per aquí a remull. hi havia algunes algues i peixets i tot. ja de tornada a casa, va ser una mica dur a 33 graus i sense ombra… però el francesc va tenir ànims fins i tot de fer una foto des del pont. l’atracció aquesta de les cadiretes és del tívoli, que es veia des d’on érem. però la lola encara no hi pot pujar. de fet, no pot pujar a cap de les bèsties. estem mirant si anar-hi o no. vam acabar dinant al macdonalds de l’estació de tren de Copenhagen Central Station… era això o morir de calor. era l’únic lloc on hi havia una mica d’aire acondicionat. a més, em vaig endur la última ampolla d’aigua del macdonalds. literalment, en vaig demanar 3 i em només en tenien 1, me les van canviar per 2 cocacoles, això si. i per la tarda, a jugar al backyard… que hem tingut aquí el primer percance amb els veïns temporals. es veu que la vam deixar una mica bruta i avui quan hi hem tornat, ens han dit que no podíem usar-la… però bueno, tot arreglat gràcies al nostre partner. simplement era que no sabien qui érem, però el pobre bruno s’ha endut un bon disgust quan l’he fet sortir de la piscina, m’ha fet peneta 🙁 les migdiades del fèlix en aquest llit són llargues 🙂 els últims 2 dies s’ha llevat a les 18 després de 3 hores de migdiada. la calor el fa entrar en son… i mentrestant, jugant amb les joguines del backyard. un cop llevats tots de la migdiada, al súper, irma, que sembla que és el favorit dels nostres exchange partners. i mireu la balança de fruites i verdures! pobres… i a sobre compro un meló i és dels nostres 🙂 prou bo, per cert. la lola volia cereals normals i el bruno amb sucre i una cosa que ens funciona és el cara o creu. i ojo, que no cal que mirin el resultat, se’l solen creure 😉 evidentment van tocar els cereals de la lola. 

i ahir vam començar una nova tradició que fa que no cuinem i que no haguem de fregar plats: el picnic al parc.  ahir vam provar el preferit dels danesos, el halifax, hamburguesa. pretty good per ser un takeaway. i una cosa que està molt bé és que hi ha lavabos públics i nets i AMB paper a tots els parcs.  el nostre edifici. i per fer passar la calor, pistoles d’aigua. des de la finestra de la cuina es veu la posta de sol. i avui dimecres, hem decidit passar un dia més tranquil. hem anar caminat fins a un parc que ens van dir els danesos, Enghaveparkens legeplads. Endevineu quan durarien tots aquests tricicles a Barcelona. i els parcs estan molt nets, però hi havia una senyora que només es dedicava a recollir papers. el nou fotògraf.

i la modelo.

el barri de carlsberg.
l’estan fent tot de nou, i deixant com a barcelona les xemeneies. i l’entrada del que era la fàbrica fins fa 10 anys. el carro del carter.

i demà continuem el dia d’avui…

per cert, anónimos, firmeu 🙂

2 thoughts on “slow travel it is

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *