Categories:

seguim repetint els llocs que ens han agradat

el sol de matí de reykjavik. la multiparada de bus on tots els busos paren alhora perquè puguis fer transbord ràpid. es diu hlemmur i té una història interessant. en van fer un documental i tot. menys el nostre que va arribar tard i vam haver d’esperar mitja hora. la migdiada del matí. fent el mico. ja al zoo, per segona vegada. bueno, és una barreja de zoo amb 4 espècies autòctones, uns quants playgrounds molt xulos i algunes atraccions tipus tibidabo, aquest cop amb les pulseres per pujar-hi. el carrussel. aquesta tenia bones vistes si conseguies obrir els ulls. primer va pujar la lola sola perquè el bruno havia de pujar acompanyat. em vaig haver de comprar la pulsera també. la cama elàstica. felix seguint el ritme… el què el bruno creu que és el seu playground favorit. el vaixell pirata. aquest és el seu favorit de veritat. va estar casi una hora investigant. mentre la lola i jo feiem cua per la bola gegant sobre de l’aigua. el barco. aquí casi que trec la papilla.
les barques de xoque.
ja estava cansat, però encara no va ser possible marxar. ens va prometre la última. després del berenar del fèlix. la que havia de ser la última. però no va ser la última no. el francesc esperant i passant fred. tres quarts d’hora vam estar fent cua. per les pilotes d’aigua. que es veu que si que podia pujar el bruno! a l’entrada posava que per l’alçada no. i quan vam fer cua la primera vegada vaig preguntar si hi havia un límit d’alçada perquè al cartell de l’atracció no ho posava. i no. no hi havia límit. li vaig dir a la lola que no li digués al bruno, però molt mona ella, li va dir a l’orella 🙂 i ja fora del zoo va i ens trobem una font… d’aigua calenta! i què has de fer amb un font d’aigua calenta? doncs mullar-te els peus, què si no? i per 2 minuts (vam passar per la piscina per veure si tenien els guants que havíem perdut), vam perdre el bus que no passava fins al cap de mitja hora. i de perdidos, hotdog pa dentro. les 19 de la tarda i com una rosa. volíem fer un concurs i que endevinéssiu de qui eren aquests morros, però és massa fàcil, no? el kiosk dels hotdogs, el menjar nacional d’islàndia. en venen a tot arreu, i a tots els parcs hi ha graelles per si te’ls vols fer.i ja avui, que l’hem abrigat més.al matí hem anat a comprar guants, ja que havíem perdut els altres. a una hamburgueseria que han volgut anar perquè hi havia una tele i legos gegants. tornant. i per la tarda, de camí a la piscina Arbaejarlaug, han aparegut els guants a les butxaques petites de cadascuna de les motxilles. és probable que ho hagués fet jo, però de forma automàtica. no recordo res! i ja de tornada de la piscina. el fèlix i jo no hem anat. avui el tobogan estava trencat, però s’ho han passat igual de bé.

2 thoughts on “seguim repetint els llocs que ens han agradat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *