Categories:

centre comercial que plou i se’ns han trencat les sabates

un dia plujós, i com que se’ls han trencat les sabates als 2… cap al centre comercial! yey…  per fi ens vam decidir per aquestes, amb molta purpurina.  i per la tarda, el francesc a passejar mentre el fèlix dorm al cotxet.
les del bruno no tenen purpurina.
un ratet pel parc, mentre no ve l’autobús. i cap a la piscina. reikjavik està escàs de supermercats. mentre el francesc, la lola i el bruno eren a la piscina, jo vaig entrar a aquest amb el fèlix per comprar 4 coses que ens faltaven, i de l’agobio que em va entrar, només en vaig compar 2. passadissos estrets, carrets per anant per totes direcciones, gent per tot arreu… a part que tot en inslandès no ajuda a anar ràpid. un geladet abans de sopar.  the old icecream. ben bo. recomanació de la partner. fins i tot al bruno li va agradar, tot i que me’l vaig acabar jo com sempre. he vist més excavadores en aquest viatge que en tota la meva vida. the projects. no tenen botigues a la perifèria, tot son cases. un fish and chips, normalillo. i aquest matí, el bruno i el francesc a una de les piscines que ens faltava: sundlaug kópavogs. mentre la lola, el fèlix i jo, descansant per casa. hem fet un joc per no mirar tant la pepi, amb la lola funciona. el bruno hi ha acabat aviat: ‘no vull jugar’. però la lola li va pintant les caselles i cada cop es va interessant més 🙂 avui el pobre fèlix s’ha caigut de l’hamaca pobret. però no patiu, està bé. ja pesa massa… tirant dibuixos pels amics. i perlan. aquest forat no sabem el què és però segur que no es pot passar sobretot perquè el cartell està en vermell (lola). segur que és on guarden els cascos els bombers (bruno). i al balcó de perlan. veient com s’enlaira un avió a l’aeroport. les vistes de la universitat i la platja on vam estar l’altre dia. després, repetint al parc del golf amb el frishbie. fent cua a la tirulina més bèstia.
el fèlix pobret que a les 8 del vespre a vegades ja dorm… l’angle del sol és espectacular per això.
i demà, sembla que fa bon dia, segurament, piscina, parc i un cafè que ens falta.

One thought on “centre comercial que plou i se’ns han trencat les sabates

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *