Categories:

a festival day and a sunshine at the same time

festival day a reikjavik. es veu que feia anys que no feia sol aquest dia. hi ha marató i concerts múltiples i molta gent pel carrer. però mai, tanta com a barcelona. aquí, al parc, en plè festival, amb un concert a menys de 200 metres. i teníem un camp de futbol per nosaltres.  vam estar tot el dia allà. passant la pilota, jugant a fútbol, tot i que ens va costar no seguir les normes perquè el bruno seguís jugant. fent de cavall,
fent la roda,  no només la lola (no em vaig trencar). anant a donar un passeig i banyar-se en una font d’aigua calenta, la vertical, aprenent a xutar, que no és fàcil… va ser un dia divertit i tranquil, a 5 minuts de casa.  aquesta era la imatge que veiem jo i del fèlix a l’hora d’anar a dormir, el sol intentant colar-se pels forats que deixa la porta.  els animalets de goma de la banyera…
i ja diumenge, mentre jo acabava a casa, última visita a un parc del costat de l’harpa. chau, reikjavik. a l’avió es van portar tots molt bé. inclús a les cues. i sense incidents, ja a casa.

i en un proper post, ja us explicarem què tal la tornada.

One thought on “a festival day and a sunshine at the same time

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *