Categories:

si cala en turqueta és turquesa, macarella, maca és ella, fàcil!

doncs això, avui macarella. el pàrking privat a peu de platja, evidentment estava tancat i barrat i hem hagut d’aparcar el de dalt. a l’arribar estàvem sols. el francesc s’ha esperat que el fèlix es despertés.  avui també ens ha fet molt bon dia, uns 19 graus. donaven unes ganes de banyar-s’hi… però primer, a dinar. picnic. avui millor, hem fet uns macarrons. el fèlix pobre que a la platja no ens menja… i l’hem de portar amb el xupe posat tota l’estona que sinó tot va a la boca. i com no, a l’aigua, vestits. l’estenedor improvisat del francesc.

 

avui jugaven a tirar pals i a anar-los a buscar. s’ho han passat teta. i un rato al frisbie. i tercera i última siesta del fèlix. hora de marxar, que a les 17 ja es pon el sol. de la pujada no hi ha fotos. ha sigut agotadora. per sort, ja estan tots dormint des de les 21. apa, fins demà que arriba més família.

One thought on “si cala en turqueta és turquesa, macarella, maca és ella, fàcil!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *