Categories:

la chica de ayer

avui tocava pluja. i la lola i jo hem sortit amb un objectiu: comprar paraigües. hem anat primer a mirar al tiger de bilbao, però com que obria a les 10, hem parat a fer un segon esmorzar al café comercial, que es defineix a sí mateix com a ‘original y castizo’. la lola, com no, s’ha demanat un entrepà d’ibèric. s’hi està aficionanat. però a les 10 no han obert tiger, hem anat al corteinglés de preciados.

mentrestant, el francesc s’ha quedat a casa amb el bruno i el fèlix. mirant el resultat de les eleccions de 2016, madrid és o podemos o pp. per sort malasaña, lavapiés i antón martín cauen de la banda bona.

i de regal al bruno li hem comprat un cinturó que fa dies que demana des que el francesc es va comprar el seu al rastro.

per la tarda, seguia plovent i hem anat, primer a berenar, que no falti.

i després a veure una obra de teatre de nens, ¿cómo te lo cuento? prou distreta.

aquí esperant que el bruno sortís del lavabo, que ara amb el cinturó tarda moltíssim. no ens vol fer cas quan li diem que no cal que se’l tregui del tot per fer pipi…

foto amb les actrius del conte.

i per fí ha deixat de ploure i el francesc ha pogut sortir de casa amb el fèlix. i passejant per malasaña, trobant bars de la movida madrileña dels 80 (va ser per aquí). el de la chica de ayer anava al penta, que ara ho utilitza com a reclam.

i abans d’anar a dormir, una mica de pedra-paper-tirores

i una cancó / spoiler del dia dels jocs florals…

2 thoughts on “la chica de ayer

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *