Categories:

a l’illa de santa clara amb bajamar un matí de finals de juliol

Aquest matí, hem decidit anar a la illa de Santa Clara. Mai hi havíem anat, però aquest com ens ho hem plantejat perquè els de la casa on som, ens ho han recomanat.
Els vaixells surten del club nàutic, 4 euros anar i tornar. I pensaries que és una mica com les golondrines de Barcelona, algo per turistes, però almenys un matí de juliol no ho és. Clar que hi havia turistes (para muestra un botón), però també avis amb nets i gent gran que anava a la illa.
El passeig cap al far, fa pujada però l’ha fet fins i tot el Fèlix caminant. Tot i que s’anava queixant que li feien mal les cames i que estava cansat.
el peine de los vientos des de la illa.
la illa té una platja que està plena de casals amb kaiak i altres trastos de mar. no hi cap ningú més, però ells s’hi han banyat.
a part de la platja té un embarcadero i un bar amb terrasseta que s’hi pot menjar. com que hi hem anat amb bajamar, hi tornarem amb plenamar. la nostra hipòtesi és que en pleamar, la platja desapareix i l’aigua arriba casi fins arran de terra. we’ll see.
per la tarda, després de descansar a la casa, que per això estem pel centre, a donar de menjar als cignes de pla plaza guipúzcoa. com sempre a la que comences, venen els coloms i les gavines.
i després a jugar a la platja de zurriola devant del kursaal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *