Categories:

santa klara, amb pleamar millor que amb bajamar

aquesta foto és per l’àlbum de p3 del fèlix, per quan ens trobi a faltar. en general no fem fotos de pose.
la platja de santa klara amb pleamar. bé, el què queda d’ella. la piscina, ens pensàvem que s’emplenava, però no. poter en el màxim de pleamar, però amb les pleamars simples, doncs no.
l’embarcadero
el hit del dia: els salts. aquest del bruno
i ara la lola des de més amunt
escales relliscoses
de nou a la platja. no hi ha fotos, però el bar està prou bé. s’hi pot dinar, el què nosaltres no ho hem fet per 2 motius: 1 que el vermut ha estat escessiu i 2 que 1 hora més en aquesta illa ens haguessim socarrimat.
un petit accident amb la pujada per les escales de l’embarcadero de la lola. no hi ha foto, però el bruno també s’ha fet mal…
hot
i ja per la tarda… cap al parc cristina enea. però no hem tingut massa sort. la primera parada, un parc infantil, tancat des d’avui per reformes. el bruno ha tingut un gran disgust.
i un cop a cristina enea, hem buscat el geocaché de la pasarela mikel laboa, però no l’hem trobat. i el el parc han passat unes quantes desgràcies. la lola s’ha torçat el peu, després se li ha cagat un ocell a sobre i el bruno ha relliscat a la font i s’ha fet mal al braç. anàvem a sopar fora, però després de totes aquests incidents hem decidit menjar a casa. més segur.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *