Categories:

el primer viatge a menorca

L’altre dia xafardejant un àlbum familiar vaig tornar a trobar les fotos del que devia ser el meu primer viatge a Menorca, l’any 1980. Tres anyets tenia 🙂

Vam anar a una casa d’Es Grau on vam tornar de visita el 2014.

Hi vam anar nosaltres 4.

I també tota la família d’Urquinaona, que em sona que es van decidir a última hora. Una mica com el Bruno i jo aquesta última vegada 🙂

Érem molt baleàrics aparentment: en el mateix àlbum hi ha fotos a Mallorca de 1978 i 1979, i aquestes de Menorca de 1980. Després d’això ja devien comprar el pis de Sitges i es van acabar els estius a les illes.

La següent vegada que vaig tornar a Menorca va ser el viatge de fi de 8è d’EGB, que devia ser el 1991. Segons recordo hi vam anar en barco de nit (en butaca, és clar), ens van despertar per veure la sortida del sol, ens van deixar sols al port de Maó i havíem d’arribar a la casa de colònies fent autoestop, i després ens deixaven una nit fent vivac (així li dèiem) a una platja en grupets de 3 o 4. Us ho imagineu ara? Nens de 13 i 14 anys deambulant sols per Menorca, quines coses. A mi em va tocar dormir amb la Maria, la Mariona i el Marçal (érem els bons nens) en una platja que diria que era prop d’Es Grau, en el porxo d’una caseta de pescadors on vam tornar també el 2014 (no estic del tot segur que fos aquí…).

2014, per sort no hi ha proves gràfiques de 1991

Recordo tirant una ampolla de gin al mar quan vam veure les llums d’un cotxe que vam pensar que eren els professors. No sé si em vull imaginar la Lola tirant ampolles al mar d’aquí 3 anys, tot i que realment no recordo que en cap moment ens plantegéssim seriosament beure-la; suposo que el tema era explicar que l’havíem comprat. En fi, per sort no hi ha fotos de tot allò. O si n’hi ha tampoc les he buscat 😉

I després van passar quasi 20 anys més fins que vam tornar a Menorca el setembre de 2009, però des de llavors ja no hem parat 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *