Categories:

De New York para abajo, todo es estepa

Avui ens hem aixecat (4 dels 6) a l’hora de dinar. És lo què té anar a dormir tard.

Teníem reservada una visita guiada per la Fuller’s Brewery, on fan moltes de les Ales que estem prenent als pubs de la guia. Lo més curiós de tot han estat les altres 4 persones que estaven amb nosaltres a la visita guiada, que feien cervesa a casa seva. Nosaltres anàvem a passar el rato.

IMGP4357

Per cert, que el guia, el Tim, toca molt! a mi m’ha agafat dels mofletes! no podia haver agafat els d’algú altre que no l’importés que el toquessin????

IMGP4359

Una mica de la fàbrica. Jo no m’he enterat massa de res…

IMGP4369

D’això si. Aquests barrils tenien una cervesa ale molt especial, que fermenta en 500 dies, quan la resta fermenta en 7 dies. I es veu que quan la treuen a la venda, s’acaba en 2 dies.

IMGP4370

I al final de la ruta, un tast de cerveses. Totes d’elles ales, a cada cual més amarga.

IMGP4373

Per la tarda a casa de la meva tia. Pels que no la coneixeu, aquesta és la meva mare, que estava a casa de la meva tia.

IMG_0879

I la meva tia, que ens ha fet tot de curris per sopar 🙂

IMG_0882

En el tren de tornada.

IMG_0887

I la Luza, i el seu germà que també viu a London 🙂

IMG_1425

I finalment, a l’últim pub del dia.

2009-06 NYC&London 003

I un nom de carrer que m’ha fet gràcia.

IMG_0889

I us preguntareu per què el títol del post? si és que no, us podeu saltar aquest paràgraf! Pues a part del què ens va passar ahir per la nit (veure el post d’ahir), les tendes tanquen a les 19h, i vale, hi ha algun paki obert en els barris, però res comparat amb NYC. A Victoria station quan compres bitllets en les màquines, les cues NO són ordenades!!! En fin, estepa 😛 Això si, tenen el sentit del sarcasme molt ben desenvolupat.

Demà esperem que sigui un dia tranquil…. a veure si aconsegueixo anar a patinar, que no tinc massa quorum! Anna i Joan (si et deixa la teva ajetreada vida de pare), reserveu-vos el divendres per la tarda que anem a patinar!!!

4 thoughts on “De New York para abajo, todo es estepa

 1. Aquest divendres?? je je
  con que m’esteu donant tanta RABIA, tambe m’en vaig de viatge. Estare a Brave Coast.

  Quan dieu ‘fan moltes de les Ales’ pensava que era una empresa aeronautica.

  ¿exactament que son les Ales? cerveza?

  Una abraçada

 2. Hola! El Francesc també ha dormit fins a l’hora de dinar? és que no ho acostuma a fer. L’ale és una cervesa anglesa, oi? i jo tenia la idea que era més aviat fluixa i que la bevien natural (no freda). És així? Veig que heu tingut un dia bastant familiar; ja va bé de tant en tant. Acaben de treure el drenatge a la Selva o sigui que anem avançant, però la veritat és que no puc més d’operacions i ella tampoc, suposo. A més, divendres al matí vaig fer una contractura a la banda esquerra del coll i de l’espatlla, que m’ha tingut rígida aquests dies. Avui estic millor però el dolor m’ha baixat per l’esquena. Por tant, me’n vaig al gimnàs a veure si em milloro i, de passada, em distrec. Molts petons

 3. Mireia, aquest divendres no puc. He quedat amb la meva mare per mirar-me mobles per l’habitació de dormir. Ho deixem per dissabte? O diumenge? vaaaaaaaaa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *