Categories:

fiestas de juguete

Al matí a fer snorkel a Calascoves.

IMG 2315

2009-08 Escocia&Menorca 005

2009-08 Escocia&Menorca 008

Mítiques les ganes amb les que menja el Drácula.

2009-08 Escocia&Menorca 016

I per la nit a les festes de Maó. Amb la pomada…

IMG 2323

La Laia parlant amb la seva mare.

IMG 2325

Jo amb el meu canvas bag del Tim Minchin.

IMG 2326

I demà ve l’Anna 🙂 A veure si juguem a volley (que em van dir que era amb v i no amb b…)

Esta entrada ha sido publicada con BlogDesk.

2 thoughts on “fiestas de juguete

  1. Hola! Us veig estiuencs i contents, amb platja, jocs, gelats, festes de nit, Molt bé. Jo us vaig llegint i vaig aprenent anglès ja que cada dia hi llegeixo paraules noves; no hi ha problema perquè ara tinc al costat de l’ordinador un diccionari d’anglès i així ja sé com es diu tub de bucejar, bossa de lona, etc.

    Jo no estic tan bé com vosaltres sobre tot perquè ahir vaig atendre moltes visites i llargues, o sigui que vaig arriba a casa més trad de les 9 de la nit i llavors vaig baixar la Selva, vaig fer-li el menjar, vaig veure el Cor de la Ciutat (sí, ja ha començat), vaig menjar unes torrades i a dormir. Total que m’he llevat a quarts d’onze i no he tingut ànims ni per anar al gimnàs. I sospito que demà i demà passat passarà alguna cosa semblant, perquè tots els setembres passa el mateix després de les vacances.

    A part el que acabo de dir, per aquí tot va bé i l’Anna arriba demà a la nit, més ben dit cap a la una de la matinada.

    Molts petons i fins aviat

  2. Que manía tiene Edu con los dráculas… Dios, cuánto daño han hecho los de las flores azuuuules….
    Bueno, nenes, que mu bonito tot… ya estamos por aquí… y veo que vais entrenando a Volley… mooola… podrem fer equips de 4 ó de 5 si s’incorpora més gent, no?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *