Actualitzem marcadors del concurs, que hi ha hagut un nou vot per al PKT: PKT 6 vots, Leo 4, JJ 0.

Dia relajadillo. Una excursió (o passeig) per a domingueros ben bona de la carretera a la Torre del Tajo. Que deu ser famosa a la zona perquè la casa on estem també es diu Torre del Tajo.

Aquí una foto de la torre.
torre

Per arribar-hi hem hagut de travessar tot de pins i anar per camins amb sorra.
pins

I un detallet dels pins.
pins

No us havíem presentat encara el cotxe de lloguer. Dóna el pego.
pins

I res, cap a casa a tornar a fer la migdiada, que havíem dormit poc la nit anterior. He de confessar que de vacances tinc un petit vici, que és enganxar-me a Gran Hermano. I clar, me l’acaben a les 2 de la matinada…

I una altra posta de sol, que a la d’ahir hi havien núvols i la volíem veure sense. El què avui hi havia més gent a la platja.

Uns estaven pescant. Altres, amb un ultralleuger volant per sobre nostre. Quina agonia de soroll. Per sort ha marxat abans que es fes fosc. Està a la foto, al quadrant superior dret. Aquí ja marxava.
platja1

I un altre senyor pescant que s’anava interposant entre la posta de sol i nosaltres.
posta

La posta de sol en sí, una mica més gran que ahir, que avui m’he enrecordat d’agafar l’objectiu de 200.
sol

I el Borja, un altre que es posava pel mig.
posta

Pel camí de tornada, allò semblaven les Rambles.

I demà ja tornem cap a Barcelona. Però encara no hem acabat les vacances, no us penseu. Encara ens queda 1 setmana de vacances al Pirineu aragonès.

Fins demà.

Mireia.

2 thoughts on “La Torre del Tajo

  1. És prou maco trobo, que si platja, pins i casetes blanques. I al final no us ha plogut, no? Per cert, jo diria que allò era un parapent amb motor, em smebla que els ultralleuges són més rollo avionetes.

  2. si, la zona és molt xula (és una pineda que és parc natural i dp tot de platges quilomètriques de soora fina), però els pobles són un desastre. per pobles blancs xulos hi ha els de la sierra de Grazalema, que està aquí prop però ens ha quedat pendent per un altre viatge

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *