Categories:

here we are again :)

Avui hem fet aquest recorregut.

Imagen

La red de vòlei piscina.

Imagen

I hem quedat amb el Xavi a cala Rafaelet. Estava plena de medusses i bruta, però està bé. Hi hem de tornar. Està a prop de la casa.

Imagen

I després a sa mesquida. Amb labavos, sense dutxes i amb un camió de gelats.

Imagen

També hi havia medusses.

Imagen

He de buscar què fer si a algú li pica una medussa. Algú que llegeixi ho sap?

I després hem refredat les cerveses amb gel, sal i aigua. Funciona 🙂

Imagen

I unes partidetes a vòlei a la piscina de la casa.

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

I després, hem jugat a juego de tronos. La meva segona partida. I he guanyat amb la meva baralla Lannister 🙂

Per cert, Ermen! Tenim una pregunta de Juego de Tronos: les cartes de sombres es poden baixar en fase de preparació? I una altra. Si tenim 2 tramas i una és valar morguris i l’altra que los personajes de anillo no mueren, en mor o no la vívora roja???

Ah! i no m’he cremat!!!

5 thoughts on “here we are again :)

 1. No està mal el vòlei piscina, no?

  Sobre les consultes de Tronos. Ombres: El primer que cal fer amb una carta d’ombres és posar-la en joc cara avall (a la zona d’ombres). Per fer això cal pagar dues monedes d’or i s’ha de fer a la fase de reclutament. Llavors, a l’inici de cada fase (per exemple a l’inici de la fase de retos, a l’inici de la fase de dominació, etc.) cada jugador pot treure una carta de les ombres (només una per jugador) pagant el cost que està escrit (per exemple, si posa 0s vol dir que surt de les ombres per 0 monedes). Sortir de les ombres és posar-la cara amunt i fer el que digui que fa la carta. Això ha de ser la primera acció de cada fase i això vol dir que no es pot treure una carta de les ombres a meitat d’una fase (per exemple no es pot treure a mig reto).

  Sobre la coincidència de trames. El poder de la sangre (la que els nobles no poden morir) té una acció passiva i això vol dir que s’activa tan bon punt es mostra i es manté durant TOTA la ronda fins a la nova fase de trama. El Valar és una acció de «Cuando se muestre» i en aquest cas s’activa quan es resol la trama. En el cas que plantegeu, la Víbora no moriria perquè la passiva ja està activada. De fet, fer coincidir el teu Poder de la Sangre amb el Valar de l’altre és una de les millors coses que et poden passar (i aquesta és la gràcia de portar dos Poderes). Si vau matar la Víbora ho vau fer malament (Martell al poder!).

  Per cert, veig que els Lannister són hegmònics allà on juguen…:P

 2. hola! Sembla maco tot això i fa bon temps oi? Ho dic perquè a Barcelona aquesta nit ha plogut i ara està tot núvol. Pel que fa a les medusses: quan jo era petita i anava a Vilassar de Mar, sempre n’hi havia i m’ha quedat una mèna de fòbia. Recordo que si picaven algú, el meu oncle metge deia que s’havia de netejar la ferida amb aigua de mar (no tocar-la amb aigua dolça), mirar de treure’n els tentacles que puguessin quedar i aplicar-hi una bossa de plàstic amb gel. Crec recordar que aquestes picades fan molte de mal. Espero que no us piquin aquests bitxos!

 3. Oooo Mire, no m’enrecordava que estaveu de vacances, i jo aquí nviante mails 😛
  M’he mirat el blog de pas! 🙂

 4. Aaah! aquestes meduses petites vermelles son les que em van picar a Menorca fa anys… fa mal i et queda el muscul mig paralitzat. M’hi van tirar algun potingue, fins i tot lejia (?) diria, pero no recordo que millores gaire…

  Crec que s’ha de mirar d’on bufa el vent per no anar a les platges a on hi portara les meduses… pot ser? Si bufa del nord anar al sud i/o/u a la inversa.

 5. No em barrufen les meduses… Si us pica alguna, això és el que podeu fer:

  1. Renteu els tentacles que puguin quedar amb aigua calenta o aigua de mar (no aigua dolça natural).
  2. Arranqueu els tentacles que puguin quedar amb guants o unes pinces.
  3. Vigileu si hi ha signes d’anafilàxia.
  4. Submergiu l’area inflamada en aigua calenta (hi ha evidència a 50ºC o el suficient per no escaldar-se).
  5. Ibuprofè/paracetamol (of course)

  * La orina fresca no ha demostrat ser efectiva en picades de medusa. per tant, no feu com a Friends i comenceu a pixar-vos uns sobre els altres.

  ** Hi ha evidència controvertida sobre l’ús del vinagre. Sembla que l’aigua calenta és millor.

  Have fun!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *