Categories:

Zion park, Utah

402 km (total 5.119 km).

Hem sortit tard del motel i només hem tingut temps d’arribar a Zion Park, per la I15. Aquí teniu unes fotos de les vistes. Aquí la pedra és vermella i fa molta calor, estem com a 30ºC. Passem d’un extrem a l’altre!

IMGP2998

Fixeu-vos que la carretera del parc és vermella a conjunt de les muntanyes.

 2008-08 i 09 Canada & USA 002_2 

2008-08 i 09 Canada & USA 004 

2008-08 i 09 Canada & USA 008

 IMGP3017

 IMGP3015

A dinar a un mexicà, Lupita es deia. Bueno, feo y barato. Queda pendent saber la diferència teòrica (la pràctica ja la sabem) entre burrito, taco, fajita i enchilada.

Hem descansat per la tarda i a fer unes rentadores que gairebé estem sense roba.

Demà farem alguna excursió, a veure si no ens deshidratem.

Mañana más.

3 thoughts on “Zion park, Utah

 1. Bon dia.

  Ossos no se si veureu. Però ha estat navegar per les vostres imatges i pensar en el “Coyote” i el “Correcaminos” Beep! Beep!

  Pj

 2. Hola! Avui és tard perquè és divendres i he fet el següent: Cap a les 10 al gimnàs on he fet 10 minuts de bicicleta, 1 hora i quart d’aparells de musculació (17 màquines) i 20 minuts de cinta; després uns 15 minuts d’hidromassatge i a continuació solarium, on he pres el sol cap a 20 minuts més. Ara he arribat a casa i he posat la planxa a escalfar per fer-me una mitjana. Quan hagi dinat, una estoneta de migdiada. Bé, no?. Aquí també fa calor. M’agraden les fotos de Zion, les muntanyes són maques i també es veu alguna vegetació al costat de les carreteres. Ja n’explicareu alguna cosa més. No us canseu massa.
  Metons

 3. Ep, hola!
  Fins dilluns no torno de vacances i el meu accés a internet ha estat puntual i car. Per això només he pogut veure alguns trossos del blog. Impressionants els paisatges! Ja m’hi entretindré a partir de dilluns (si la tornada a la feina no em mata…).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *