Categories:

De Colorado a Colorado

431 km (total 7094 km).


Ver mapa más grande

Estavem al North Rim del Colorado (orilla norte) i per anar al South Rim (orilla sur) hem hagut de fer 350 km (són 15 en línia recta!). Us poso unes fotos del North Rim, perquè al South Rim hi hem arribat quan ja era fosc.

IMGP3476

IMGP3480

2008-08 i 09 Canada & USA 011

2008-08 i 09 Canada & USA 019

IMGP3485

Algunes aclaracions sobre les dates. En general la data que hi ha és la de publicació (és la que surt per defecte) i la del dia en qüestió, i intento publicar per la nit que és el vostre matí. Però no sempre és possible, com per exemple els dos dilluns 8 de setembre: n’hi ha 2 perquè el post del diumenge 7 no el vaig poder publicar el diumenge per la nit i el vaig publicar dilluns 8 al matí. I per la nit del mateix dilluns 8 vaig publicar el què vam fer dilluns. Per tant, quan pel matí llegiu el post, és el nostre dia anterior. No hi ha dia 9 de setembre, perquè no vam poder publicar el 9 i hem publicat avui 10 (i no he canviat la data!).

Intentaré posar la data del post en el dia en què han passat les coses a partir d’ara, per no crear més confusió 😉

Demà agafem un helicóptero per volar pel cañón 🙂 Ja us explicarem!

7 thoughts on “De Colorado a Colorado

 1. Hola una altra vegada! Avui no treballo perquè és festa: L’Onze de Setembre. Les fotos d’avui del North Rim del Colorado estan bé, sobre tot perquè donen una idea de la immensitat del lloc i completen les d’ahir del mateix lloc. Espero veure demà les del Sud Rim. Suposo que esteu una mica cansats de cotxe no?; jo ho estaria. A veure si el canvi a l’helicòpter us agrada, encara que sigui per poc temps. Per cert, cada dia després de llegir-vos vaig a la WIKI TRABA i repasso els mapes i les explicacions que hi ha allà; així em trobo una mica més dintre del vostre viatge i vaig seguint la ruta actual i també la futura.
  Més petons i, si us agrada més, abraçades.

 2. eyy

  no se si u sabreu pero ja an posat en marxa l’accelerador de particules a suisa ^^ interesant oi¿

  sabeu que pot crear un furat negre que se tragi la terra i murim tots?

  aixi que arriba la fi del mon jajaja

  bueno las fotos i tot com sempre mol maco alli deu fer calor no? com que es un desert y tal

  ueno petoons

 3. de moment aquí el món no s’ha acabat, a veure si almenys ens dóna temps d’anar amb helicòpter que ja ho tenim pagat!

 4. Estem sopant a Urquinaona i l’Albert diu que li agrada molt el blog i que té ganes de veure’t. Diu que et digui que «l’avia li ha comprat un barnús nou». Molts petons

 5. Eiii!! he estat una mica off amb la merda del projecte, però ara que ja està entregat tindre temps d’escriure. Carai, quin viatge mes guay. Helicopter i tot!! Quin nivell…
  Dues coses:
  1. Vull el concurs del less photogenic. Porfaaaa. Que sortiu tots massa macos a les fotos. SIN CENSURA!
  2. La foto aquella de l’os, on esta l’os? La he mirat mes d’una vegada i jo no el veig. O es conya?
  Un peto als 4

 6. Ahh, acabo de veure que aneu a Las Vegas. Potser us trobeu al Grissom o al Warrick (es mes wapppo). Me’l demano de souvenir.
  K vagi be

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *