Categories:

un any en família

m’han superat el número de fotos i en tinc de fa un any o més. a continuació una tria de fotos en família.

els dinars al viena van ser una constant durant una temporada.

la sala de jocs d’urquinaona. passejant per urquinaona. tornant amb el 17 quan encara vivíem a gràcia. amb el globus del viena, que no falti. una selfie. el mòbil té la capacitat d’unir-los als 2. amb l’ordinador de l’eulàlia. a balsareny amb la iaia queralt. a la plaça de la mel. jugant a les golfes amb les joguines dels veïns. despedint-nos de la iaia. el dinar de cumpleanys de l’eulàlia i la montserrat. de camí al cotxe, ja vivint a avinyó. i a la piscina de balsareny. urquinaona un alrte cop, aquest amb la purpurina (corcurina que diu el bruno).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *