Categories:

seguim amb virus múltiples

ahir (i avui també) el bruno ens ha fet la migdiada, això és senyal que un virus acecha i efectivament per la nit li feia mal l’orella esquerra i estava altament irritable i irritava especialment a la seva germana, que també li feia mal l’orella… sembla tranquil a la foto oi? el pati de la casa.

per la tarda al parc de la plaça dels pins amb la lola i el el fèlix.

i per la nit, contes d’ombres. i el fèlix cada dia més gran. avui dimecres, com que els virus estaven revolotenado, hem decidit anar a un lloc on no s’ha de caminar, cala galdana. han fet un pont per accedir a la platja. i hi ha més de 100 tumbones. i hem hagut d’anar amb cotxe tobogan, que és un robo, 20 euros! el de sitges crec que valia 5 o 10 com a molt. i el famós hotel. jo a l’ombra dels pins amb el fèlix. després del bany. que guapa que és 🙂 hermanitos. i a dinar a sa lluna. esta bé per nens, per començar dibuixos per pintar. les vistes.

i de menjar, sin pretensiones. només dir que la lola i el bruno han menjat. i lo curiós d’aquest restaurant és que tenia piscina! s’ha de dir que n’hem vist un altre que tenia piscina i tobogan, però era més pretenciós i s’havia de pagar per baixar pel tobogán.

i el parc de la tarda que no falti.

la pepi.

fèlixja en pijama. però han hagut de sortir un moment a comprar aigua. que l’aigua de l’aixeta és hororosa. 

i res, per sopar puré de verdura i pollo i we’ll call it a day.

i ara, la resposta a la pregunta (anónimos firmeu que no sabem qui sou): segons la lola, la diferència és que a catanunya hi ha llaços grocs i a menorca no. és observadora 🙂 així que tots teniu raó però no l’heu encertada.

de totes maneres, si diumenge que és el dia que tornem trobem algun lloc obert per comprar ensaimades desents, alguna en portarem 🙂

bona nit!

 

4 thoughts on “seguim amb virus múltiples

  1. Ja está el resum del dia, El Bruno sembla que anat millorant es veia mes espabilat. El que cambia cada dia es el Felix esta maquisim. La Lola trempada com sempre i realment observadora. MOLT BONA NIT A TOTS.

  2. Bona la respuesta dela llaços 🙂 Molt observadors la Lola, si.
    I milloreu vos tots. Mala sort aquestes vacances
    Ah, ahir la de les fotos xules era jo
    Acabeu de disfrutar. Petons
    Anna

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *