Categories:

es macarellot

avui hem sigut els últims en entrar a cala en turqueta a les 10:30. ueee!

canviant-nos per anar a fer un bany. la cremita que no falti. i plas, un barco atracat just al mig de la platja. i només quan marxava, t’adonaves que feia un soroll espantós. i tot de gent a la platja. hi hem estat una estona, i a fer el segon esmorzar a les taules de picnic.

ara hi ha lavabos a baix, un per senyors, un per senyores i un per disableds. com que hi havia cua al de senyors, el francesc per proposta meva, ha anat al de disableds, i la lola ha dit que ha fet trampa. i aquí la discusió: si no hi ha disableds a la platja (o molt pocs), es pot usar el seu lavabo. jo crec que si, que no és com un pàrquing. però hi ha discussions…

la tornada ha estat suada…
i com que li havíem promès a la lola que aniriem a sa lluna a dinar, cap a cala galdana. en el restaurant, tenen una foto de la cala galdana sense edificacions. no sé com es van atrevir a posar aquell hotel. i un bany a la piscina del restaurant. ben amables. amb el xavi coincidim a l’hora de dinar, nosaltres estem acabant el dia, i ell el comença. i el fèlix, sempre per allà, tranquil. per la tarda, com que el bruno tenia mamitis, la lola, el fèlix i el francesc han anat a donar una volta, aqui la platja d’es degollador.
que el carrer que hi porta es diu camí d’es degollador.

que sembla que el nom li podria venir dels degollats S’any de sa Desgràcia. aquest obelisc és en memòria també de sa desgràcia.

i el xavi mentrestant… a macarelleta!

One thought on “es macarellot

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *