Categories:

dissabte, de compres a ciutadella

bon dia dissabte. al desembre quan vam venir no em vaig fixar, però ara hi ha un munt de bicicletes i la majoria no estan lligades. primer vam anar al mercat a comprar unes mandonguilles i a fer el segon esmorzar i una teta. i allà, vam jugar a l’uno.
més gent asseguda al carrer. primera compra: una gorra per les colònies que la que teníem la vam perdre a cala galdana. segona i tercera compra: ulleres de sol (que hem perdut) i unes avarques vermelles. i quarta: unes de roses per la lola. una compra pseudo planificada. 10 minuts abans d’adormir-se el bruno intentant que s’adormi el fèlix. orgullosa de la seva gorra i sabates noves. el port. es castell de sant nicolau.
cala des degollador.
i per la tarda, unes partidetes d’uno…

gané 🙂 el pobre està ple de picades de mosquit. la posta de sol, que no es veu al juny des des castell de sant Nicolau.

One thought on “dissabte, de compres a ciutadella

  1. S’han acabat les primeres vacances de tots cinc. A tots tres els veig mes grans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *