Categories:

regalitos que han dejado huella

els legos petits a la lola li agraden molt. llàstima dels temes que són molt ‘girly’, però bueno. les pintures de la cara les hem usat un montón. tant per la lola.

com pel bruno.

el resultat final.

això no és un regal sinó un llibre de la biblioteca, la emma plora que va ser un hit pel bruno. un paraigües dels 3 que ja ha tingut el bruno. aquest de bateaul lune, molt emocionat després de comprar-lo. els puzles també els entretenen molt.

la caixa d’eines. les motxilles pel cole. un per nosaltres, tot i que després del andemic legacy, res ha destacat massa. les boles de pinchos per fer ninots de la tieta cristina.

el monstruo. el sushi go! el que hem jugat més de tots, el frutalito.

el casc i la motxilla han estat regals del tió. la bici de la lola que li va regalar la joana. el regalito de la panxa 🙂 la lola també va tenir casc nou aquest tió. el bunny boo que era per la lola però al bruno també li agrada, tot i que a vegades li costa i s’enfada. li encanten els trens. el devantal del cocinero. el pàrking que ens van passar el juanjo i la paula. la guitarra! les meves botes de pluja. a la nancy li fan de tot, sobretot la lola. la bici de l’albert que encara ens va una mica gran. i l’anorak incomprable si no és de rebaixes 🙂

One thought on “regalitos que han dejado huella

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *