Categories:

la sequera ens persegueix

mentre el bruno i el fèlix feien la migdiada, el francesc i la lola se’n van anar a Fisketorvet Harbour Bath però a la lola no li va agradar perquè hi havia moltes algues.
i el francesc hi volia anar perquè volia veure com era aquest carril bici que creua el canal. van tornar i encara dormien tan el bruno com el fèlix. però quan es va despertar, volia anar tant si com no al backyard a la piscina. peeero… ja sabeu què va passar (i sinó llegiu el post anterior)…. això era evidentment abans de la bronca del veí. aquesta és la pintada que va aparèixer a la banyera, que vol dir que aquesta piscina és de la hanna i que l’useu amb compte, però a mi el senyor em va dir que no la uséssim. però bueno, tot arreglat està ja.  i la costum que hem agafat, de fer take away i picnic al parc. té 2 avantatges: no has de fer el sopar i no has de netejar la cuina.  això si, sa sa, no seria. però bueno… estem de viatge. els semàfors aquí pengen de fils electrics. és bastant estètic. pobret, encara no té força a l’esquena per seure a la trona, però és lo únic que tenim per posar-lo a l’hora d’esmorzar.  avui, el plan era anar a banyar-se a Vandlegepladsen, però hem acabat només anant-hi, sense banyar-nos. això diu que degut a la sequera, que no hi haurà aigua a la font 🙁 

ens ha afectat més a nosaltres que als nens. a part de font/piscina era també parc infantil.

la roda de hamster aquesta ha estat el hit del dia. i quan la calor ja era insuportable, guerra d’aigua. ja tornant a casa… mireu què creieu que és això de la foto? una foto als arbres del bruno. li agrada fer fotos 🙂 lluitant per no adormir-se a l’autobús. després de dinar i descansar a casa, al backyard un altre cop. per una escala molt estreta i d’esgraons molt alts, que el bruno es pensava que era on vivia el follet que s’emporta les coses desordenades de nit, una història adaptada de la versió de l’ermen i l’ada, crec que el vostre no venia específicament de nit. o si? mentrestant, com cada migdia, el fèlix fent la migdiada com un senyor. i la lola jugant a l’habitació dels nens. i nosaltres, després del disgust d’ahir, hem pogut tornar-nos a banyar a la piscina del backyard. el fèlix ja s’ha despertat de la migdiada. i ens han vingut a buscar per fer el què ja s’ha convertit en costum: anar a comprar el sopar i fer el picnic al parc. esperant el take away.

menjant-lo.

3 thoughts on “la sequera ens persegueix

  1. Jaja, el follet de la nit només apareix a la nit, com el seu nom indica, i només llavors se’n porta les coses desendreçades. Mare meua la sequera, a veure com estan les coses més amunt!!!!

  2. aaah, no sabia que era el follet de ‘nit’ 🙂
    a Reykjavík porten tot l’estiu plovent cada dia i a 10 graus… ja us anirem explicant

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *