Categories:

Reykjavík under contruction

ahir per la nit, ja que feia sol, el francesc se’n va anar a veure la posta de sol mentre tots dormien. i us posaré algunes de les fotos que va fer a les grues i edificis construint-se, però n’hi ha moltes més. estan a punt de ser sobrepassats pel turisme, com barcelona. de fet, a la casa de 3 pisos que estem, els de dalt és una família que la lloga a l’estiu per airBnB. el harbour. el viatger del sol a la posta de sol. tots el colors del blau. l’harpa. bon dia Reykjavík. avui a un parc, no podia ser diferent. ja hi havíem anat el 2011: Klambratún. un on es juga a golf amb frisbees. només veure el playground es posen a córrer. però no, aquest no era. aquest si, el de la tortuga.

tirulina time. era enorme. però qui li diu al bruno que no s’hi pugi. jo no. tots s’ho han passat teta 🙂i ja de tornada, saltem i escalem per no cansa-nos de caminar… li he intentat explicar la diferència entre cansar-se i avorrir-se, però no sé si m’ha entès. s’han adormit, però per poc temps. i ja de tarda, després de l’hora de la migdiada que normalment fan el fèlix i el francesc i a vegades jo, a vestir-nos amb cuidado que encara tenim el peu una mica friable… el fèlix amb el regal que li va fer la eva i el manolo a la lola quan va néixer! ja li va estretet… però servirà 🙂 i com que ahir el francesc va tenir fred pel port, ens hem abrigat. les 3 peces que porten per abrigar-se tenen història. el gorro se’l va trobar el marino en un autobús de menorca i ens el vam quedar, el de la lola, li varen portar els reis de balsareny i el buf del bruno és una de les meves primeres creacions amb ganxet fetes amb llana de xino Resultat d'imatges de emojis cover eyes

avui m’ha demanat que li’n faci un de blau, millorarem la qualitat. almenys aquest no pica que el que li vaig fer a la lola sembla una sola d’espardenya.
a punt de reciclar. i a sopar al tenderete del frankfurt. i de postres gelat de Valdís, prou bo. m’ha agradat el de cinnamon bun :P. mentre el fèlix, dorm. no sempre dorm, però no sé per què la majoria de fotos està dormint. i ja de tornada a casa.

demà si no plou, a la muntanyeta artificial que han fet al final del port per mirar la ciutat. la Þúfa.

2 thoughts on “Reykjavík under contruction

  1. Fotografies presioses i els parcs fantastics i poque disfrutar una mica del fred també va be. a Barcelona casi casi ens estem fregin.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *