Categories:

dia si, dia no

dormint al llit de la nena islandesa de 2 anys i mig. li encanten les llumetes i la cortina.

fent ioga amb el cosmic ioga. té la seva gràcia, després d’un dia una mica perro perquè plovia.

lo únic que vam fer ahir va ser anar a un cafè amb gats.

i avui, segon esmorzar abans d’entrar a la piscina la lola, que el bruno encara té part del dit del peu amb carn viva, menys, però encara li falten un parell de dies. l’entrada a la piscina amb l’aigua a 38 graus, hi han anat el francesc i la lola. no hi ha fotos de dins perquè estava prohibit, però per fer-vos una idea podeu mirar aquí. hi ha vàries piscines descobertes amb tobogans i coses per jugar, està molt bé. les normes, les habituals a islàndia, sobretot dutxar-se despullat amb sabó abans d’entrar (hi ha un senyor que controla i tot, és perquè posen molt poc clor). avui que era dissabte i feia molt bon temps, 80% locals vs 20% turistes, sent segurament la piscina més turística de Reykjavik. és xulo tot el ritual de les piscines aquí, espero que no ens ho carreguem els que ho visitem. de moment no. uns saltets abans d’entrar. ja sortits de la piscina. a la lola li ha agradat molt, diu que Islàndia és el seu país preferit 🙂 el bruno el fèlix i jo, hem anat al parc i al zoo. la roda que no falti. solazo i més de 15 graus, aquí portava tot l’estiu plovent fins que hem arribat. El Bruno se’ns ha cremat i tot… una pista de patinatge, però que tanca a l’estiu. i a dins el zoo, hi havia animalons, però el què més li ha agradat han sigut les excavadores. una cama elàstica peculiar. el picnic de les sobres del sopar d’ahir. hem de millorar el tema picnics. fent de bebé gros. sr don felix. les seves hores de son han estat sota mínims pobre… la tornada ha sigut durilla, estaven tots molt cansats. però hem arribat. sopant. el menjar aquí se’ns fa menjar amunt… poca fruita i verdura….venen quilos de fruita… congelada!jo em faig batuts, però no és el mateix. i també en llauna. la verdura, com a molt per fer purés… i caríssima per la qualitat que et dónen. bueno, car ho és tot aquí. el què si que està més bo són els blueberries, però els venen a quilos… casi que per sopar ens hem de posar ulleres de sol. recollir (aquí recullen tot, a barcelona no! a veure si perdura aquesta tradició) i dormir.

One thought on “dia si, dia no

  1. Espero que el Bruno torni amb el peu curat. El Felix posiblement no se entera del camvi per continua cada dia mes espabiilat. Que continueu disfrutan de Islandia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *