Categories:

la muntanya artificial amb vistes

el bruno s’ha llevat a les 7, però li quedava un foradet de son i s’ha tornat a adormir al sofà fins les 9. avui, hem anat al port, a veure la muntanya que han construit els islandesos per admirar la seva reykjavík,. el camí sembla un polígon industrial, però hi va havent restaurants i botigues de tant en tant. han fet un passeig a la vora del mar. la Þúfa. té un caminet per pujar. ens hem turnat, primer els nens. mentre la lola entrenava. i després les nenes. un cop a baix, espectáculo i crisis. eren passada la una i encara no havíem dinat!  la lola ha fet una poràmide amb pedres… i el bruno l’ha trencat. drama. fins que hem tornat i hem aconseguit que mengessin alguna cosa. després migdiada i al parc. imitant la foto del 2011 del francesc.

si cliqueu la imatge podreu anar al post del 2011 🙂

One thought on “la muntanya artificial amb vistes

  1. Fa gracia lo de la figura del Francesc no la recordava I he mirat les fotos del 2011 i de totes la unica que he recordat es la del cotxet anb sis criatures. La Lola i el Bruno han fet molt be la imitacio de aqui uns anys podran repetir-la.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *