Categories:

repetimos!

ahir em vaig saltar totes les fotos del francesc, així que avui repetim el dia d’ahir des d’un altre punt de vista, el del francesc. no feia tant de fred, però els agrada posa-se el gorro i el buf. el passeig pel port. i repetim de gelat. volíem un cupcake, però estava tancat. les vistes sobre la muntanyeta. el tercer esmorzar a falta de dinar… el parlament. l’ajuntament. una casa peculiar. bruno: ‘hi ha un castell a dalt i un altre a baix’. donant menjar als patos. dins de l’ajuntament. jugant a fer pessigolles.i quan tots 3 ja dormíen el francesc va tornar a sortir a fer una volta. aquesta plaça és on el 2011 hi havia el solar amb els grafitis. ara hi ha un hotel. van pel mateix camí que nosaltres. una foto repetida del 2011.

aquest edfici és nou, el 2011 hi havia un solar on s’havia instalat una cooperativa d’arreglar bicis.

i avui, mentre el bruno, la lola i jo estàvem a la piscina, el fèlix i el francesc passejant pel parc i pels jardins botànics. sortint de la piscina. no hi ha fotos de la piscina, perquè està prohibit. i a dinar… hot dog… i tornant pel passeig que han fet al costat del mar. windy, though. l’escultura de l’altre dia. l’harpa per dins, que ara he vist que quan vam venir el 2011 s’acabava d’inaugurar. el bruno estava fascinat. i cap a casa. l’oficina de la primera ministra d’islàndia. i el fèlix va progressant amb la seva activitat motora 🙂

2 thoughts on “repetimos!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *