Categories:

donde han mucho dinero hay mucha bendición

tot i que avui s’han tornat a llevar a una hora raonable, a les 10 del matí ja estavem al parc de 2 de mayo, que el bruno després d’esmorzar se’ns ha posat la jaqueta i les sabates

com que les expectatives eren que a les 12 es posés a ploure, no hem anat massa lluny. de fet, jo he anat cap a casa amb la lola i el bruno i el francesc s’ha passat més d’una hora i mitja passejant perquè el fèlix s’ha adormit al cotxet. aprofitant per fer fotos a les botigues vintage que hi ha pel barri.

i podríem seguir, però no cal. realment, jo no sé qui es compra aquesta roba. jo no veig a ningú pel carrer vestit així…

com que el fèlix seguia dormint, ha anat passejant fins a callao

i el primark que ha comprat tot l’edifici…

i seguim passejant…

i ja tornant, a fuencarral s’ha trobat una capella amb un cura que et feia una foto amb una imatge del papa a tamany natural.

per la tarda seguia plovent i he anat a l’apple store al genius bar a veure si em podia canviar la pila del mac. i he descobert que el meu model del 2010 de macbook air és vintage (li diuen així), és a dir que no donen suport. en fin… he comprat un carregador, i encara durarà una mica més… mentrestant, ells jugant a un joc de sumes i restes.

tornant a sol

i ja a casa. el fèlix ja comença a jugar amb els seus germans

3 thoughts on “donde han mucho dinero hay mucha bendición

  1. Huuuuuuge, Huuuuuuuge 🙂

    Moooola, vinc del post del 20 d’abril i ja no m’he pogut resistir. 🙂 mola el video… i sigo!! boomerang, parque, gronxador, juegos de genio, robots!!! aix, en fins, m’heu donat una gran idea.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *