Categories:

Ja tornem :_(

Doncs si, demà ja agafem l’avió cap a Barcelona, i l’últim dia no solc fer blog, així que em despedeixo fins les properes vacances!!!

Avui hem anat a la City.

IMGP4388

I era l’hora de dinar dels ejecutivos. A l’herba,

IMGP4394

i als banquets.

IMG_0893

I tenen un edifici similar a l’agbar, però sense colors.

IMGP4397

Busos i cabines.

IMG_1436

Més ejecutivos, aquests prenent unes cerveses en un pub.

IMG_0894

Uns taxis.

IMG_1440

Un altre nom raro de carrers.

IMG_1441

El sofà de l’apartament, quan hem anat a buscar els patins. S’ha quedao con mi culo!

IMG_0895

Canary wharf, on han anat el Leo i la Luza.

IMG_1448

Que és la nova City.

IMG_1449

Mentre l’Albert, la Laia i jo hem anat a patinar al Hyde Park. El Francesc a fer la migdiada. Se m’ha fet molt curt! Nota pel futur: he de fer la volta a Hyde Park amb patins!!! que es pot fer. Avui només he anat amunt i avall d’una carretera, que no estava mal, però li vull donar la volta a tot el Hyde Park!!! Per cert, que els 2 que estan sota de l’Arbre, son l’Albert i la Laia.

IMG_0896

Per la tarda, hem quedat amb la Yolanda y el Jordi i ens hem menjat uns gelats brutals! em sembla que mai havia menjat un gelat així 😛

IMG_0900

I l’última pinta abans d’anar a l’hotel…

IMG_0906

Una altra nota pel futur: escric una mica els nostres gustos en ales, per si ens oblidem. Al Francesc li agraden totes, però la que més la Broad Side de Admans i la ESB de Fuller’s. Al Leo, la 1845. A l’Albert i a mi la Discovery, made for lager boys.

That’s all folks! See you soon!

One thought on “Ja tornem :_(

  1. Hola! i adeu al blog, no? com a mínim fins a les següents vacances. I tots aquests executius dinen sempre per terre? i no fan mai cap migdiada, suposo. Mengen entrepans o es porten la carmanyola? Suposo que aió és quan fa bon temps i que no deu fer tanta calor com aquí. Jo continuo a casa amb la Selva, que cada dia està millor, malgrat que ahir va tenir molta por amb els petards. Francesc, al final demà dijous no dino amb les amigues de l’escola o sigui que, si vols, sí que ens podem veure; ja em diràs alguna cosa.Francesc i Mireia, repeteixo moltes gràcies pel regal, o sigui la tumbona. És molt maca. Avui hi prendré el sol Fins després i molts petons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *