Categories:

teñido por el enemigo

La ruta d’avui.

Imagen

La macarella. Té uns pinets fantàstics per pendre la sombra. I el bar la Susy, uns plats abundants per 10 euros. Bons, en la justa mesura. Per sobreviure. Amb labavos i dutxes per 1 euro.

Imagen

Snorkel!

Imagen

La Susy i el limón helado.

Imagen

La pamela y el zapato.

Imagen

Imagen

2 thoughts on “teñido por el enemigo

  1. hola! descansant eh? i sense massa ganes de treballar perquè veig poques fotos. En Francesc continua menjant llimones gelades com quan era petit; l’altre dia erem a Tossa, l’Albert en va demanar una per postres i tot-hom va recordar el
    Francesc!. Fins aviat!

  2. Ai, morriña menorquina…

    Tema picada de medusa: s’han de retirar tentacles i tot això, però amb la meva experiència amb meduses menorquines això mai ha calgut. No sé quina evidència científica té, però nosaltres tiravem amoníac (era més petita, però vam patir una epidèmia i portavem a sobre uns pots petits amb amoníac que no sé d’on van sortir. després, pomada amb corticoides (la diprogenta que tot ho cura). I a partir de l’endemá, cada cop que t’exposes al sol fotoprotecció pantalla total (és una cremada i si no la protegeixes et quedará la marca).

    I un gran truc és intentar evitar les meduses en funció de cap a onbufen els vents (tb està mes neta la platja).

    Cala Rafalet és una gran aposta, i sobretot la cova de la entrada (tal vegada està una mica lluny per arribar nedant, més o menys està a baix de casa vostra).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *