Categories:

not many fotos today, either

Necessitem els consells de l’Amparito. Estem perduts sense ella… no sabem a quina platja anar, si al nord o al sud…

I la propera vegada que vinguem, hauríem de llogar una casa més a la dreta. Ens hem fet la illa sencera cada dia.

Imagen

I algunes preguntes més sobre juego de tronos, Ermen:

 • Si hi ha un reto militar i es per el reto, pots triar matar a algú que saps que no morirà?
 • Es poden baixar accessoris vinculats a les sombres en la fase de preparació?
 • Què vol dir limitada? que només se’n pot baixar una a la fase de preparació? O també en reclutament després en pots baixar més?
 • Es treu de les sombres a l’inici de les fases. Però es pot treure al començament del teu torn de la fase de retos si ets el segon?

La platja d’avui, Binigaus. Molt llarga amb un xiringuito al principi de tot. Sense sombra.

I a sopar a Binibeca, a Sa Musclera. No estaba mal cap de les dues coses.

Imagen

Imagen

Imagen

Ojos rojos del cloro de la piscina, y viendo halos toda la noche.

Imagen

La cuenta.

Imagen

I gràcies per la informació sobre les meduses! De moment no ens han picat, i intentarem que no passi 🙂

4 thoughts on “not many fotos today, either

 1. Ja torno a ser aquí (semblo el Tarradellas amb aquesta frase). Veig que viatgeu molt; quin cotxe heu llogat? Dedueixo que teniu bon temps i ho dic perquè aquí de moment torna a estar núvol. Ah! pel que fa a les meduses, val més que no us toquin (ni elles ni els tentacles que poden anar solts per l’aigua) perquè tinc entès que fan molt de mal i s’han acabat el sol i els banys. No és que piquin, és que «cremen» quan les toques. Per cert, a quina hora arribeu a Barcelona divendres?

 2. Eyy soc la germana del albert ja vec que us va tot be i mol tvici al juego de tronos jaja eu anat a son bou? es on vam anar l’any pasat nosaltres o laltre nose i era genial aquella platja sempre estaba l’aigua neta i nose qui de la illa ens va dir que meduses alli casi mai i recordeu que si teneu temps,presupost i ganes eu d’anar ala cova d’en xoroi ^^ en fi, que us vagi be!

 3. L’Ada diu que pregunteu als menorquins, a falta de l’Amparo… XD

  Sobre els dubtes que plantegeu de JdT:

  1)Suposo que la pregunta ve per la trama del Poder de la Sangre… Si hi ha aquesta trama (que diu que els nobles no poden morir) i tenim un noble en joc, NO el podem escollir per pagar el claim militar. Com que no poden morir no es poden escollir per ser matats. Així, hem d’escollir un altre personatge i si no en tenim cap més, doncs no es mor ningú. Una altra cosa és triar per morir un personatge que podem salvar (el maestre Aemon, per exemple). Això sí que es pot fer sense cap problema.
  2)A la fase de preparació (vulgarment coneguda com setup)podem baixar sense cap problema cartes a les ombres. És igual de quin tipus sigui ja que quan una carta és a les ombres no és de cap tipus (bé sí, del tipus carta d’ombres). És quan surt de les ombres que es converteix en accessori, personatge, lloc, etc.
  3)Només es pot baixar una carta limitada per ronda. En el setup només podem baixar una carta Limitada. Ara bé, el setup no é suna ronda i, per tant, podem baixar una carta limitada en el setup i una altra en la fase de reclutament de la primera ronda del joc.
  4) No. Les ombres només es treuen al principi de la fase. Abans de fer cap altra acció, el primer jugador decideix si treu carta de les ombres. Després, el segon jugador decideix si, al seu torn, ell també vol treure una carta de les ombres. Llavors comença la fase. O sigui que si no hem tret carta de les ombres al principi de la fase, quan el primer jugador hagi acabat els retos com a atacant, no podem treure cap carta de les ombres perquè estem al mig d’una fase, no a l’inici!

 4. Buenos días.

  El restaurante de Binibeca lo conocía del verano pasado. No se comía mal si es el mismo que yo creo.

  Una maleta con 80000 gadchets para practicar toda clase de actividades lúdicas y no habéis cargado una guía de las calas de Menorca..jejeejeje

  Saludos.

  Pj

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *