Categories:

Cloudy, rainy & snowy, but not windy

83 km (1970 km).

Primer de tot el blau del llac. Realment era així, el blau. El què hem millorat molt la tècnica de processar les imatges de la càmara. Per altres, no és processar, és manipular les imatges. Simplement diferent forma d’interpretar la realitat.

Aclarit això, el títol del post parla per sí mateix. L’objectiu d’avui era fer una excursió al ‘Plain of six glaciers’. Una excursió de 5 hores que va des del llac Louise fins el Glacier Victoria. Ens ha fet realment molt mal temps, però com que ja esperavem aquest clima (el 60% de dies plou al parc aquest, Banff), no ens hem fet enrere. Hi ha poques fotos perquè com que plovia, se’ns mullava la càmara. Però hem et les fotos per vosaltres 🙂

Els primers 2 km eren per la vora del riu, de pla i asfaltat.

IMGP2428_2

Després ha deixat de ser asfaltat i ha començat a fer pujada. 4 km de pujada. L’Albert, la Laia i el Fracesc ho portaven molt millor que jo.

IMGP2433

Unes vistes del llac Louise.

IMGP2435_2

Aquí ja començava a invadir-nos la boira.

IMGP2439_2

Això és el què hem vist.

IMGP2447

I això és el què podriem haver vist (foto treta del flikr).

1133494776_e15e72d49a

I la prova de que ens ha nevat.

IMGP2450

De baixada tot ha estat més ràpid, però com que teníem fred i voliem arribar al cotxe, no hi ha fotos.

Aquesta és la ruta que hem fet.

I la pujada!

Més tard, hem anat al llac Emerald. Però abans, m’he comprat una motxilla nova. Us agrada? Per cert, aquest és el llac Emerald, que hem visitat en menys de 3 minuts.

IMGP2457_2

I com que hem arribat d’hora, hem fet unes rentadores.

IMG_3223

I després, la convenció dels demòcrates i l’speech de l’Obama de cabo a rabo. Una foto de l’Obama, cau bé… té bona imatge.

2287332094_c170aeddb1_b

I nosaltres ja ens hi trobem, com uns americans a Canadà, amb la nostra Budweiser.

IMGP2466

No us podreu queixar del nostre product placement.

Entre demà i passat demà hem de fer 1300 km. No sabem si tindrem connexió a internet. El blog el faré igual, però publicaré tots de cop els dies que no hagi pogut publicar. Però, confiarem amb què els motels dels propers dies tinguin connexió a internet.

See you soon!

2 thoughts on “Cloudy, rainy & snowy, but not windy

  1. Hola! Avui escric més aviat perquè quan acabi aniré al gimnàs. Quin fred, no? Vull dir vosaltres perquè aquí fa calor. Després de l’explicació de la Mireia ja no sé si el llac en qüestió era tan blau com sembla a les fotos o no. Trobo que heu caminat molt, 5 hores per a mi són moltes hores, però és clar que d’això es tracta en aquest viatge. Ara ja sortiu de Canadà, no? i torneu cap als USA; adeu als possibles ossos canadencs. Jo dilluns ja torno a treballar i segurament llegiré el blog al despatx. Em fa mandra, la veritat.
    Ai! que me’n descuidava, molt maca la motxilla Mireia i per variar groga…

    Molts petons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *